Presence of the Heart

Voor alle sterke vrouwen en mannen

Die hun zuivere licht laten stralen

Die echt laten zien wie ze werkelijk zijn
Read more

Love, Light, Grace, Heal

Presence of the Heart helende spotify muziek lijst

Read more

Nieuwsbrief mei

Beste mooie medemens, jaren en jaren geleden ben ik begonnen met Presence HSP- avonden. Nu na jaren ga ik deze avonden weer starten, maar nu online via zoom.

Mijn ziel, authentieke Zelf heeft in de jaren ondertussen meer wijsheid opgedaan en gaven ontwikkeld die verbonden zijn aan de universele bron van onvoorwaardelijke liefde in de aarde en in de hemel in een oneindig verlichte- ontwaakte staat van zijn.

Deze onvoorwaardelijke bronliefde is heel helend, helpend en inzicht gevend. Het zorgt er niet alleen voor dat overprikkeling en piekeren verdwijnen, maar ook dat jou eigen authentieke (hart)trilling verhoogd.

Waardoor je oorspronkelijke ziel (Ware-Zelf) en je gevoelens liefdevoller, stabieler en energetisch krachtiger worden uitgelijnd. Je liefdevolle innerlijke rust, stabiliteit en wijsheid vanuit je ware zielsbron gaat ervaren. Stevig geaard en in balans.

Je hoog sensitiviteit is dan geen belemmering meer, maar als het ware een enorme ‘helpende hand’ op de positieve manier.

Hoe krachtiger je authentieke harttrilling, hoe makkelijker je alle emoties , zonder deze onbewust of bewust vast te zetten je laat stromen en hoe eenvoudiger het is zonder piekeren, overprikkeling, spanning, angst Je in het leven zult gaan staan en deze onvoorwaardelijke bronliefde ook uit kunt gaan stralen, oneindig liefdevol, vrij van beperkende of (onbewust) saboterende gedragingen, zelfafkeuring etc.

En Je Ware Zielsroeping hier op aarde gaat ontdekken


We zijn in een nieuwe tijdslijn belandt

Waardoor het onvoorwaardelijke liefdes bronveld makkelijker en krachtiger toegankelijker is

Hoe meer en krachtiger je verbonden bent met dit veld en vanuit je authentieke oorspronkelijke harttrilling gaat leven

Hoe makkelijker, vreugdevoller en wonderbaarlijker het leven hier op aarde zich voor jou gaat openbaren

Ik hoop je te ontmoeten


Tijdens mijn verblijf in Katwijk aan Zee verscheen er een wolkenformatie engel in de lucht, verbind je gerust via de foto met haar energie

Read more

Vrij van geestverruimende middelen

Werkelijk Verbonden zijn met de zuivere bron van onvoorwaardelijke liefde en dit voluit kunnen laten stromen .....

Read more