Presence of the Heart

Door de diepe dalen die Arianne al op jonge leeftijd vanwege ziekte heeft ervaren weet Arianne als geen ander waar mensen in het leven tegenaan kunnen lopen en hoe kwetsbaar zij kunnen zijn.

Haar wijsheid en inzichten, intuitieve Le Muriaanse gaven, samen met de alles transparant makende Presence of the Heart en het transformerende zachte licht van Maria, Maria Magdalena maken dat mensen bij haar op een liefdevolle, snelle en zachte manier hun hart openen. En dit is waar het Arianne om gaat: dat mensen weer werkelijk thuiskomen bij hun harts energie en hun leven vanuit die kracht gaat stromen.

De deelnemers ervaren Arianne als oprecht en direct, zonder maskers, zij voelt verfijnd aan wat er nodig is. Arianne heeft de gave om mensen vanuit onvoorwaardelijke liefde op een snelle, directe en zachte manier krachtiger in verbinding te brengen met hun ware bron van liefde waaruit zij werkelijk bestaan,vebonden met de bron in de aarde en de bron in de hemel.

Naast haar passies voor creativiteit, kunst, de natuur, het ontwerpen van keramiek is haar grootste passie het leven zelf, in haar volle potentieel. Arianne blijft zich verwonderen, ,tot nieuwe inzichten komen, vreugde en plezier beleven, nieuwe uitdagingen aangaan en ze is elke dag dankbaar dat ze hier op aarde mag zijn.

Ze is krachtig verbonden met het helende Maria licht en de nieuwetijdsfrequenties, ze werkt o.a. samen met de hathorgodinnen, de lichtmeesters en de natuurwezens in dit alles openende helende transformerende veld.