Snelle en eenvoudige toegang tot de permanente ontwaakte Ware staat van Zijn

Verbonden met de bron van onvoorwaardelijke liefde en stilte

waar jij werkelijk uit bestaat

 

Multidimenssionale galactische sessie

In deze sessie ontvang  je de heling, wijsheid en transformatie wat  van belang is voor je ziel potentieel hier op aarde 

Lichtjaren voordat de aarde bestond was mijn ziel al aanwezig. Mijn wezen is één van de allereerste groep zielen die ooit  is ontstaan, en heeft daardoor Alle OorSpronkelijkste wijsheid en Lichtcodes in zich, die zo van belang zijn voor de Nieuwe Aarde.

Hierdoor kan mijn Ziel als één van de eerste zielen alle volledige downloads aan anderen doorgeven, (zodat als je ziel hier aan toe is versneld te kunnen evolueren) en andere zielen op aarde meenemen naar dimensies en wijsheid, die voor de meesten nog niet beschikbaar zijn of anders pas veel later tot hen komen en je  begeleiden in alle dimensies en voorbij dimensies, die voor jou hoogste Ziel potentieel hier op aarde nodig zijn en oneindige kennis in lichttaal en de oorspronkelijkste en nieuwe codes die hierin aanwezig zijn doorgeven.

Ik werk niet afgebakend,  wat van belang is om je grootste Ziels potentieel hier op aarde te bereiken, staat mijn ziel mee in verbinding, van de Lichtwezens van de  planeten  en sterrenrijken, de galactische federatie, natuurwezens, merlijn , aartsengelen,  de opgestegen lichtmeesters, hathors, bijv, een Ankh, de heilige moeders  Sananda, Sophia, etc. etc.  de verschillende dimensies en voorbij de dimensies is beschikbaar. 

 

Voor meer informatie en tarieven: presenceoftheheart.nl@gmail.com