Presence of the Heart

Door de diepe dalen die zij al op jonge leeftijd vanwege ziekte heeft ervaren weet Arianne als geen ander waar mensen in het leven tegenaan kunnen lopen en hoe kwetsbaar zij kunnen zijn.

Haar wijsheid en inzichten, samen met de alles transparant makende Presence of the Heart maken dat mensen bij haar op een liefdevolle, snelle en zachte manier hun hart openen. En dit is waar het Arianne om gaat: dat mensen weer weer thuiskomen bij hun harts energie en hun leven vanuit die kracht gaat stromen.

De deelnemers ervaren Arianne als oprecht en direct, zonder maskers, zij voelt verfijnd aan wat er nodig is. Arianne heeft de gave om mensen vanuit onvoorwaardelijke liefde op een snelle, directe en zachte manier weer in verbinding te brengen met hun ware bron van liefde waaruit zij werkelijk bestaan.

Naast haar passies voor creativiteit, kunst, het ontwerpen van keramiek en de natuur is haar grootste passie het leven zelf, in haar volle potentieel. Ze blijft zich verwonderen, tot nieuwe inzichten komen, vreugde en plezier beleven, nieuwe uitdagingen aangaan en ze is elke dag dankbaar dat ze hier op aarde mag zijn